s-logo

Bezwaarprocedure

Heb je een aanvraag gedaan bij STILO en ben je het niet eens met de beslissing van STILO? Dan kun je bezwaar aantekenen. In een persoonlijk gesprek zullen we dan je bezwaar met je bespreken. Dat zal in eerste instantie gebeuren met de voorzitter van het panel. Wanneer het gesprek met de voorzitter niet leidt tot een bevredigende oplossing, dan kun je je wenden tot het bestuur van STILO. Het bestuur zal je klacht dan inhoudelijk met je bespreken. We hopen natuurlijk dat je dan tevreden bent met de toelichting van STILO. 

Zoals in de voorwaarden is opgenomen, is het belangrijk dat je binnen drie maanden na afloop van je activiteit verslag uitbrengt. Dat kan heel eenvoudig via het formulier op deze pagina. Je kunt ook verslag uitbrengen via de post. Heb je vragen over de verslaglegging, neem dan gerust contact op met STILO. We helpen je graag.

pijl icoon groen

STILO Oldambt

Oldambt, een gemeente waarin inwoners zelf met creatieve ideeën komen die de leefbaarheid in een dorp of een wijk versterken. Hou mooi is dat!

STILO werkt samen met  

Mogelijk gemaakt door

Volg ons op:

Onze website maakt gebruik van enkele anonieme cookies. In ons privacyreglement lees je hoe wij omgaan met jouw privacy.

Nationaal Programma Groningen (NPG)

Stilo wordt mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van het Nationaal Programma Groningen (NPG). Het NPG brengt mensen en ideeën samen door de krachten van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden te bundelen. Zij voeren plannen uit die Groningen écht vooruithelpen.

Wat is het NPG?

Nationaal Programma Groningen is een samenwerkingsverband van Rijk, provincie en gemeenten. Het programma is gestart in 2019 en heeft looptijd van tien jaar. In totaal heeft het Rijk een startkapitaal van 1,15 miljard euro beschikbaar gesteld waarmee alle plannen en projecten uitgevoerd kunnen worden.

Door de gaswinningsproblematiek hebben Groningers de afgelopen jaren veel te verduren gehad en de onzekerheid over schadeherstel en versterking sleept soms al jaren voort. Maar om Groningen écht een goede toekomst te geven is er veel meer nodig dan alleen schadeherstel. Nationaal Programma Groningen richt zich daarom op dit ‘meer’. Zij investeren in de toekomst door het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat. Prachtige initiatieven! 

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Programma Groningen.