Expositie Evert Brink

Stilo S icoon

Winschoter kunstenaar

De Stichting Oud Winschoten heeft in augustus 2023 een aanvraag gedaan voor een bijdrage aan een overzichtsexpositie van werken van de Winschoter kunstschilder Evert Brink (1917-1982).

De schilderijen zijn in bruikleen beschikbaar gesteld door particulieren. De expositie is ingericht met de inzet van vrijwilligers. Het is een eerste aanzet om in de toekomst meerdere Winschoter kunstenaars voor het voetlicht te brengen. Het levert een bijdrage aan de promotie van kunst en cultuur in de regio en de stad Winschoten. Stilo heeft hiervoor een bedrag van € 4.275,00 beschikbaar gesteld.

De werken waren te bezichtigen van 20 oktober tot en met 25 november 2023.

Stilo start met een idee!

pijl

Met onze financiële bijdragen stimuleren wij bewoners in de gemeente Oldambt bij het verbeteren van de eigen buurt en leefomgeving. Doe mee!

STILO Oldambt

Oldambt, een gemeente waarin inwoners zelf met creatieve ideeën komen die de leefbaarheid in een dorp of een wijk versterken. Hou mooi is dat!

STILO werkt samen met  

Mogelijk gemaakt door

Volg ons op:

Onze website maakt gebruik van enkele anonieme cookies. In ons privacyreglement lees je hoe wij omgaan met jouw privacy.

Nationaal Programma Groningen (NPG)

Stilo wordt mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van het Nationaal Programma Groningen (NPG). Het NPG brengt mensen en ideeën samen door de krachten van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden te bundelen. Zij voeren plannen uit die Groningen écht vooruithelpen.

Wat is het NPG?

Nationaal Programma Groningen is een samenwerkingsverband van Rijk, provincie en gemeenten. Het programma is gestart in 2019 en heeft looptijd van tien jaar. In totaal heeft het Rijk een startkapitaal van 1,15 miljard euro beschikbaar gesteld waarmee alle plannen en projecten uitgevoerd kunnen worden.

Door de gaswinningsproblematiek hebben Groningers de afgelopen jaren veel te verduren gehad en de onzekerheid over schadeherstel en versterking sleept soms al jaren voort. Maar om Groningen écht een goede toekomst te geven is er veel meer nodig dan alleen schadeherstel. Nationaal Programma Groningen richt zich daarom op dit ‘meer’. Zij investeren in de toekomst door het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat. Prachtige initiatieven! 

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Programma Groningen.