Speeltuin Heiligerlee

Stilo S icoon

Voor jong én oud

Op 30 mei 2022 heeft de Speeltuinvereniging Heiligerlee een aanvraag ingediend voor de vernieuwing van de speeltuin. De uitvoering van het project liep van september 2022 tot november 2023.

Nu is de speeltuin voorzien van mooie toestellen die ook voor kinderen met een beperking of een handicap toegankelijk zijn. Het terrein is ingedeeld in zones, van jong naar oud, zodat doorgroeien op een natuurlijke manier gaat en de allerkleinsten makkelijk in de gaten gehouden kunnen worden. Er is ook een beweegplein voor ouderen met toestellen waarop de fitheid en de conditie kan worden bijgehouden.

Het terrein is geschikt voor meerdere activiteiten die voor het hele dorp georganiseerd kunnen worden.

Stilo heeft daaraan bijgedragen met een maximaal bedrag van € 10.000,00. Ook andere fondsen hebben bijgedragen aan dit initiatief.

Stilo start met een idee!

pijl

Met onze financiële bijdragen stimuleren wij bewoners in de gemeente Oldambt bij het verbeteren van de eigen buurt en leefomgeving. Doe mee!

STILO Oldambt

Oldambt, een gemeente waarin inwoners zelf met creatieve ideeën komen die de leefbaarheid in een dorp of een wijk versterken. Hou mooi is dat!

STILO werkt samen met  

Mogelijk gemaakt door

Volg ons op:

Onze website maakt gebruik van enkele anonieme cookies. In ons privacyreglement lees je hoe wij omgaan met jouw privacy.

Nationaal Programma Groningen (NPG)

Stilo wordt mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van het Nationaal Programma Groningen (NPG). Het NPG brengt mensen en ideeën samen door de krachten van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden te bundelen. Zij voeren plannen uit die Groningen écht vooruithelpen.

Wat is het NPG?

Nationaal Programma Groningen is een samenwerkingsverband van Rijk, provincie en gemeenten. Het programma is gestart in 2019 en heeft looptijd van tien jaar. In totaal heeft het Rijk een startkapitaal van 1,15 miljard euro beschikbaar gesteld waarmee alle plannen en projecten uitgevoerd kunnen worden.

Door de gaswinningsproblematiek hebben Groningers de afgelopen jaren veel te verduren gehad en de onzekerheid over schadeherstel en versterking sleept soms al jaren voort. Maar om Groningen écht een goede toekomst te geven is er veel meer nodig dan alleen schadeherstel. Nationaal Programma Groningen richt zich daarom op dit ‘meer’. Zij investeren in de toekomst door het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat. Prachtige initiatieven! 

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Programma Groningen.